Arrangementen

Vier een gezellig feestje bij House of Pancakes. kinderfeestjes, baby showers, zakelijke bijeenkomst of een heerlijke high tea, het kan allemaal bij HOP Haarlem.

Kinderfeestje

Bij House of Pancakes vier je de leukste kinderfeestjes van Haarlem. Bij ons kun je met vriendjes en vriendinnetjes heerlijk gezellig pannenkoeken eten. Je voelt je pas echt jarig als je zelf je pannenkoek gaat versieren.

Kom je ook een onvergetelijk verjaardagsfeestje vieren? We versieren dan een mooie tafel voor jullie die je circa 1,5 uur tot je beschikking hebt.

De kosten voor het leukste kinderfeestje van Haarlem zijn € 12,50 per kind. De kinderen krijgen dan onbeperkt limonade en een heerlijke kid-size naturel pannenkoek die ze zelf mogen versieren en een ijsje als toetje.

Ook de mee gekomen volwassenen kunnen uit al het lekkers van kaart kiezen. Afrekenen is dan op nacalculatie. Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12:00 uur en vanaf 6 kinderen. Vooraf reserveren en een aanbetaling zijn verplicht.

Babyshower

Is jouw vriendin, zus, buurvrouw, dochter of echtgenote in verwachting? Dat vraagt om een feest! Babyshower of Gender Reveal? Zet haar in het zonnetje bij House of Pancakes en geniet samen van dit mooie moment. De mom-to-be zal samen met jullie een ontspannen middag of avond beleven vol lekkers en natuurlijk.. cadeautjes voor haar en de baby! Organiseer het samen met ons.

Wilt je een babyshower of babyborrel reserveren?
Gezellig samen de komst vieren van het kleintje onder het genot van een hapje, drankje en de nodige cadeautjes. Bij HOP begrijpen wij dat als geen ander. Wij staan voor je klaar om van jou babyshower en babyborrel een onvergetelijk moment te maken.

Je kunt vanaf 14.00 uur gezellig samen aan een met ballonnen versierde tafel genieten van onbeperkt thee of koffie, water, frisdrank of vruchtensap en 4 heerlijke hapjes per persoon. We beginnen natuurlijk met een beschuitje met muisjes en eventueel zijn alcoholische drankjes op nacalculatie beschikbaar. De prijs is vanaf 4 personen € 27,50 per persoon, Kinderen €12,50. Vooraf reserveren en een aanbetaling zijn verplicht.

High Tea

Er is niets zo leuk als een middag tijd maken voor vrienden of familie. Gewoon zomaar of ter ere van een feestelijke gebeurtenis. Al helemaal als dat gebeurt in de ‘Pink Corner’ bij House of Pancakes Haarlem met een high tea. De leukste manier om een iets te vieren of om bij te praten met vriendinnen of vrienden.

Gezellig samen kletsen en genieten onder het genot van diverse zoete en hartige hapjes, een glaasje verse jus d’orange, een heerlijk pot thee met verschillende theesmaken van de beroemde Parijse theemaker Theodór.

Natuurlijk hebben we als supplement ook een heerlijke bruisende Cava Idilicum Brut van Dominio de la Vega als supplement voor € 7,- per glas. Neem lekker de tijd, wij rekenen op maximaal 2,5 uur.

Reserveren voor een High Tea
Onze HOP high tea kan iedere dag van de week al vanaf 2 personen voor € 29,95 pp. Wel minimaal graag een dag van tevoren reserveren en een aanbetaling is verplicht.