High Tea & Babyshower

Vier een gezellig feestje bij House of Pancakes. Kinderfeestjes, baby showers, zakelijke bijeenkomst of een heerlijke high tea, het kan allemaal bij HOP in Haarlem.

High Tea

Er is niets zo leuk als een middag tijd maken voor vrienden of familie. Gewoon zomaar of ter ere van een feestelijke gebeurtenis. En al helemaal als dat gebeurt in de ‘Pink Corner’ bij House of Pancakes in Haarlem met een high tea. De leukste manier om een iets te vieren of om bij te praten met vriendinnen of vrienden.

Gezellig samen kletsen en genieten onder het genot van diverse zoete en hartige hapjes, een glaasje verse jus d’orange, en een heerlijke pot thee met verschillende theesmaken van Tea Quiero.

We ontvangen jullie met een spectaculaire home-made alcoholvrije thee cocktail. Daarna serveren we een klein kopje dagsoep en de etagère met daarop onder andere onze beroemde American Blueberry Pancakes, een zalmwrapje en sandwiches met truffel eiersalade en komkommer-tomaat-creme-fraiche. En bovendien heerlijke bonbons, chocolaatjes en macarons en een luchtig dessert van onze Chef d’cuisine. Kortom heerlijk genieten in een gezellige roze ambiance. Neem lekker de tijd, wij rekenen op maximaal 2 uur.

Reserveren voor een High Tea
Onze HOP high tea kan iedere dag van de week al vanaf 2 personen voor € 31,95 pp., wel graag minimaal één dag van tevoren reserveren en een aanbetaling van € 10,- pp. is verplicht. Je kunt ook de high tea nog leuker maken met een heerlijk glas bruisende bubbels, een Cava Idilicum Brut van bodega Dominio de la Vega voor de speciale prijs van € 37,95 pp.

Reserveren kan via de button hieronder tot 10 personen. Wil je met meer personen komen stuur dan een e-mail naar: reserveren@houseofpancakes.nl

Let op: De ‘pink corner’ is vaak al lange tijd van tevoren vol gereserveerd. We kunnen de gerechten aanpassen voor vegetariërs maar helaas is geheel vegan niet mogelijk. Een high tea is minder geschikt voor (kleine)kinderen.

Babyshower

Is jouw vriendin, zus, buurvrouw, dochter of echtgenote in verwachting? Dat vraagt om een feest! Babyshower of Gender Reveal? Zet haar in het zonnetje bij House of Pancakes en geniet samen van dit mooie moment. De mom-to-be zal samen met jullie een ontspannen middag of avond beleven vol lekkers en natuurlijk.. cadeautjes voor haar en de baby! Organiseer het samen met ons.

Wil je een babyshower of babyborrel reserveren?
Gezellig samen de komst vieren van het kleintje onder het genot van een hapje, drankje en de nodige cadeautjes. Bij HOP begrijpen wij dat als geen ander. Wij staan voor je klaar om van jouw babyshower of babyborrel een onvergetelijk moment te maken.

Je kunt vanaf 12.00 uur ‘s middags gezellig samen aan een met ballonnen versierde tafel genieten van een kopje thee of koffie of home-made ice tea En natuurlijk met een beschuitje met muisjes en 4 heerlijke hapjes per persoon. Uiteraard word het dessertje aangepast in roze of licht blauw. Eventueel zijn extra frisdrank of alcoholische drankjes of cocktails op nacalculatie beschikbaar. De prijs is vanaf 4 personen € 31,95 per persoon, Kinderen € 15,-. Reserveren kan via de button hieronder tot 10 personen. Wil je met meer personen komen stuur dan een e-mail. Vooraf reserveren en een aanbetaling zijn verplicht.

Kinderfeestje

Kom je ook een onvergetelijk verjaardagsfeestje vieren? We versieren dan een mooie tafel voor jullie die je circa 1,5 uur tot je beschikking hebt.

Bij House of Pancakes vier je de leukste kinderfeestjes van Haarlem. Bij ons kun je met vriendjes en vriendinnetjes heerlijk gezellig pannenkoeken eten. Je voelt je pas echt jarig als je zelf je pannenkoek gaat versieren.

De kosten voor het leukste kinderfeestje van Haarlem zijn € 15,- per kind. De kinderen krijgen dan onbeperkt limonade en een heerlijke kid-size naturel pannenkoek die ze zelf mogen versieren en een ijsje als toetje.

Ook de mee gekomen volwassenen kunnen uit al het lekkers van kaart kiezen. Afrekenen is dan op nacalculatie. Kinderfeestjes zijn alleen mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12:00 uur en vanaf 6 kinderen. Vooraf reserveren en een aanbetaling zijn verplicht.